dijous, 20 de juny del 2013

Alcaldia de Celrà: Pacte de Govern ICelrà-CUP

Com aquell qui res... ja han passat 2 anys!! Sí, ja han passat dos anys d'aquell dissabte 11 de juny en que en un Ple Extraordinari, varem aconseguir fer un gir en les maneres de fer a Celrà. Aquell dissabte varem escollir en Dani Cornellà, de la CUP, com Alcalde. Era el primer dels acords del Pacte de Govern que varem signar la gent d'ICelrà amb la CUP el dijous 9 de juny del 2011.
Fent balanç de com està anant tot, només podem dir que és fantàstic treballar les dues agrupacions com fem.  Tots 6 regidors i un munt de col.laboradors d'amdues agrupacions, i altres persones que no formant part de cap de les dues, se'ns han acostat, treballem estretament per fer nous projectes i mantenir els que hi ha.
Treballem sense límits pel que fa a les àrees, cadascú té les seves però no ens fa res treballar en projectes d'altres o que algú treballi en les nostres...
Treballem amb confiança, i això sí que no té preu!!
Avui serà un gran dia, sí, com aquell 11 de juny en què varem escollir nou alcalde, obrint l'Ajuntament a la ciutadania, avessat a escoltar totes les propostes, vinguin d'on vinguin, valorar tots els projectes i els diferents punts de vista!
Gràcies a totes les persones que ho esteu fent possible, sense etiquetes, gràcies!!!