dilluns, 31 de març del 2008

Junta de Portaveus

Bon dia!!!
Avui al matí, he assistit a la junta de portaveus per tractar dels diferents temes que es tractaran al proper ple, previst pel dimarts 8 d'Abril.
Donat que jo no sòc la portaveus del grup, he fet esment a l'Alcalde, no fos... i he rebut el seu vist-i-plau per assistir-hi.
S'ha parlat dels principals punts que regiran l'ordre del dia del ple d'Abril, entre ells, una modificació del pressupost amb el romament de l'exercici 2007, la modificació en almenys dos punts del reglament de l'Escola Bressol, l'acceptació a percebre 133.000 euros de la Generalitat, l'aprovació de les ordenances de preus públics, fent referència als serveis com ara la piscina municipal, les quotes de les activitats de l'escola d'Art, de la de Dansa, del patronat d'esports, ...
A banda, s'han comentat les dues mocions que entren a ple.
Icelrà presenta una sobre la Carretera de Palamós, demanant, quan sigui pertinent, que es faci una remoldelació a l'estil "Shared Space", informació del qual faré referència en un altre escrit. I la cup, presenta una sobre fer Celrà lliure de Trangènics en el cultiu de certs cereals.
A més, ens han informat que l'AGÈNCIA CATALANA DE LA PROTECCIÓ DE LA SALUT, ha escollit Celrà com a població per establir la seu COMARCAL, que de moment estan ubicats a les escoles velles, i properament es traslladaran a les oficines que habilitaran als baixos dels pisos de protecció oficial de Celrà.
S'ha fet referència a un "estudi econòmic" que s'estan plantejant sobre el futur dels 26 pisos de protecció oficial que encara resten per fer. S'ha proposat que siguin destinats al lloguer social. D'aquest tema, quan el tinguin més avançat, ja en parlaran.
També s'ha fet safareig sobre el tema dels trapassos de carreteres, tant entre la DDGI i la Generalitat, com entre la Gene i l'Estat,...
Bé, aquí un petit resum del que hem parlat.
Fins aviat!!