dilluns, 3 de març del 2008

La contractació d'un càrrec de confiança a l'ajuntament de Celrà...

Doncs si, a l'ajuntament de Celrà, ha començat a "treballar" una persona com a càrrec de confiança de l'Entesa per Celrà...



La veritat, és que sobren comentaris, tot i que no m'estaré de pronunciar-me vers el que penso:



- Si a l'ajuntament de Celrà, no donen a l'abast, potser que s'ho facin mirar, evaluant els llocs de treball existents, i reorganitzant, si cal. És una mesura que alguna vegada, quan ha sotit el tema, s'ha parlat, reivindicant la necessitat de fer-ho.



- Si el problema és estructural, l'adjudicació d'un lloc de treball a DIT, només sol.luciona el problema temporalment, ja que si en les properes eleccions no surten, la persona que ocupa actualment el lloc de treball, ja no hi serà, creant un buit en l'estructura de l'ajuntament, important, ja que en tres anys i tres mesos, aquesta persona, indubtablement, pot fer molta feina.



- Èticament em sembla incorrecte que la persona que ocupa el lloc de treball de càrrec de confiança, sigui la persona que es va quedar a les portes d'accedir a una regidoria. Recordem, que anteriorment, també havia estat regidora de l'ajuntament de Celrà...





- A banda, s'hauria d'esbrinar l'idoineïtat de la persona contractada, per exercir el lloc de treball encomenat. Aquest fet, pot provocar un "descontent"o una "indignació" a les persones que treballen a l'ajuntament de Celrà, i que per poder accedir al seu lloc de treball, han hagut de passar per un procés selectiu, aportant uns coneixaments i una titulació específica. No dic que sigui o no la persona adient, si no que s'hauria d'evaluar si ho és o no, i, remarco, que jo no sòc en cap cas, la persona adecuada per fer aquest

-Hi ha un altre tema, i és el de manca de transparència, el de la falta d'informació a la que ens té sotmesa l'acutal l'equip de govern, a l'oposició. Per que ho enteneu, aquesta persona va començar a treballar l'11 de Febrer del 2008, una setmana abans, hi havia hagut la junta de portaveus, que és a on els portaveus dels diferents grups municipals, exposen els temes per a dur a ple, informacions... AQUÍ, EN CAP MOMENT ES VA COMUNICAR EL FET QUE AQUESTA PERSONA JA FORMAVA PART DEL CONSISTORI, el ple del Dimarts 12 al vespre, TAMPOC NINGÚ VA FER ESMENT del tema, i va ser quan llavors, els nostres representants i a precs i preguntes, van preguntar pel fet. La resposta va ser que si, i que en el proper ple, farien la presentació. També ens van comunicar que la plaça ja estava "creada" des de feia uns tres anys, però que fins ara, no l'havien hagut de menester. ES CREA UNA PLAÇA DE LLIURE ASSIGNACIÓ, PER DECRET D'ALCALDIA.


- Crec que també crea una enorme desventatge dels grups que estem a l'oposició, en temps de dedicació, i en recursos humans renumerats. El diàleg de les aportacions del consistori vers els grups municipals amb representació electa, s'ha de recuperar, equiparant "equitativament" el que reben uns vers els altres.



Pel que fa al sou, em semblaria correcte si fos equiparat amb el que cobra qualsevol persona treballadora del Consistori, estem parlant de 1950 euros bruts mensuals, per 14 pagues anuals, que venen a ser un total de 27300 euros anuals.